Martin Jakubec navaril v pondelkovej epizóde relácie Bez servítky, že si od každého vyslúžil rovných desať bodov. Situáciu mu nepriťažil ani fakt, že sa zaňho pri sporáku zvŕtala gazdiná.
V utorok je na ťahu mäsiar známy z tretej série Farmy – Peter Rusnák. Ten partiu nedočkavých stravníkov pozve do svojho rodinného domu v Komárne a svojej povesti milovníka mäsových produktov nezostane nič dlžný. S prehľadom ignoruje fakt, že Martin Jakubec príliš mäso nemusí a plánuje takmer zabíjačkové menu.
V kuchyni mu pomáha brat. „Peťo varí strašne málo, to znamená že aj strašne aj málo,“ hodnotí jeho kuchárske schopnosti. „Zdieľam bratov názor, že nasýtiť sa dá len z mäsa,“ dodáva.
V polievke pláva kus klobásy, v hlavnom chode sa snúbi bravčové aj teľacie. A dezert? Kvalitná sviečková plnená klobáskou.
A keď to všetko hostia dojedia, prejdú na kultúrnu vložku. Tou je vyrábanie vlastných klobások. Pozrite, ako sa s mäsovými hodami popasuje Andrea Járová, Martin Bagár, Marcel Nemec a Martin Jakubec.